ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Η δεκαπεντάχρονη και πλέον εμπειρία και δραστηριότητα της G-Epsilon στο χώρο της Διαχείρισης Ακινήτων Τρίτων είχε σαν αποτέλεσμα να την εμπιστευτούν μεγάλοι και σοβαροί πελάτες.

Τη G-Epsilon εμπιστεύτηκαν Ιδιώτες, Ομογενείς από Ευρώπη, Αμερική, Καναδά ακόμη και από Αυστραλία. Πελάτες που διαμένουν στην Ελλάδα αλλά για διαφόρους λόγους, απόστασης, έλλειψης χρόνου ή συνεννόησης, αδυνατούσαν να διαχειριστούν μόνοι τους την περιουσία τους.

Η G-Epsilon διαχειρίζεται μεγάλα ακίνητα, καταστήματα και πολυόροφα κτήρια αλλά και διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας και της περιφέρειας.

Η G-Epsilon έχει συνεργασία και έχει αναλάβει μέρος του χαρτοφυλακίου πελατών της Εθνικής Κεφαλαίου – θυγατρικής της «Εθνικής Τράπεζας», με το ίδιο αντικείμενο.

Διαχειριζόμαστε μεγάλα εμπορικά ακίνητα πελατών μας όπως supermarket π.χ. ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ και άλλα, ενώ συνεργαζόμαστε και εργαζόμαστε για την αξιοποίηση των ακινήτων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Διαχειριζόμαστε εμπορικά ακίνητα εντός της Βαρβακείου Αγοράς στην Αθήνα, τα οποία είναι ιδιοκτησίας πελατών μας, οι οποίοι διαμένουν εκτός Αθηνών. Όπως και ακίνητα τα οποία βρίσκονται στην πλέον τουριστική περιοχή των Αθηνών, το Μοναστηράκι, το Σύνταγμα. Διαχειριζόμαστε ακίνητα ιδιοκτησίας Ν.Π.Δ.Δ, όπως ακίνητα νοσοκομείων και άλλα. Τέλος, διαχειριζόμαστε μεγάλα εμπορικά ακίνητα τα οποία είναι μισθωμένα σε μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις π.χ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ και πλήθος πολλών άλλων ακινήτων κατοικιών ή καταστημάτων που ανήκουν εξ’ αδιαιρέτου σε πολλούς ιδιοκτήτες.

Με τους πελάτες που μας έχουν εμπιστευτεί όλα αυτά τα χρόνια, εκτός της άριστης συνεργασίας μας, έχει αναπτυχθεί μία σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης.