ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Έγκυροι, αξιόπιστοι, ποιοτικοί, ανθρώπινοι «συνεργάτες». Μακριά και όμως δίπλα μας.

Οικονόμου ΔημήτρηςΙωάννινα - Ελλάδα

Πολύ αποτελεσματική και αξιόπιστη στη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας μου.

Μπαρμπίνης ΗλίαςΛος Άντζελες - ΗΠΑ

Ευτυχώς που βρέθηκε αυτό το γραφείο και ανέλαβε την διαχείριση των ακινήτων μου γιατί ζω στο εξωτερικό!: Η συνεργασία είναι άψογη και οτιδήποτε χρειαστεί γίνεται με προσυννενόηση.

Βαβούλη ΑγγελικήΠαρίσι - Γαλλία

Εξυπηρετικότατοι και φιλικοί όλοι στο γραφείο, λύνουμε εύκολα όλα τα προβλήματα που προκύπτουν με τα ενοικιαζόμενα ακίνητα μας και που δεν θα μπορούσαμε να λύσουμε γιατί είμαστε μακριά από την Αθήνα.

Δημητριάδη Δαφνίνα ΆνναΚαστοριά - Ελλάδα

Η διαχείριση των ακινήτων και η σχέση μου με την G-Epsilon και τον κο Γιώργο Επιτροπάκη περιέχει όλα όσα σπανίζουν στις υπηρεσίες στην Ελλάδα: αμεσότητα και ταχύτητα, σταθερότητα στο χρόνο, αλλά κυρίως, προσωπική σχέση. Είναι μια από τις ελάχιστες συνεργασίες στη ζωή μου και στη δουλειά μου όπου παραμένω απόλυτα ικανοποιημένος, και ως κι εγώ οφείλω, σταθερός.

Πάνος ΠαππάςΣκηνοθέτης & Παραγωγός Ταινιών - Αθήνα

Μένοντας στην άλλη άκρη του κόσμου-στην Αυστραλία, δεν είχα τη δυνατότητα από τόσο μακρυά να διαχειριστώ την περιουσία μου. Η συνεργασία με την G-Epsilon μου έλυσε τα χέρια. Εισπράττω τα ενοίκια μου στην ώρα τους, μου τακτοποιούν τις φορολογικές δηλώσεις. Έχω ήσυχο το κεφάλι μου.

Ελευθερία-Ρίτα Γ. ΑνδρεοπούλουΣίδνεϊ - Αυστραλία

Εμπιστευτήκαμε την διαχείριση της εξ αδιαιρέτου ακίνητης περιουσίας μας, στην GE πριν από περίπου 5 χρόνια.  Την περίοδο εκείνη αντιμετωπίζαμε σοβαρά προβλήματα με καθυστερήσεις στην είσπραξη των ενοικίων ως και αμφίβολη είσπραξη ενοικίων που εκκρεμούσαν για πολλούς μήνες, επιστολές με τις οποίες οι ενοικιαστές ζητούσαν υπερβολικές μειώσεις μισθωμάτων, κ.α. Λίγους μήνες αργότερα, η εικόνα ήταν τελείως διαφορετική και είχε αποκατασταθεί μια  ομαλότητα στις μισθώσεις. Στις δύσκολη περίοδο της κρίσης η GE μας βοήθησε να ελαχιστοποιήσουμε τα προβλήματα με τους μισθωτές μας και ταυτόχρονα να έχουμε μια σιγουριά για τα έσοδα από τις μισθώσεις.

Καμαρωτός Δημήτρης, Μουχασίρη ΕλένηΑθήνα - Ελλάδα

Θεωρώ υποχρέωση μου να ευχαριστήσω τον κ.Γεώργιο Επιτροπάκη, διευθυντή του γραφείου G-Epsilon που ασχολείται με τη διαχείριση ακινήτων, για την εξαίρετη διεκπεραίωση των υποθέσεων μου.

Ελευθέριος ΠανταζήςΘεσσαλονίκη - Ελλάδα

Όχι άλλες έννοιες με τα κενά διαμερίσματα και την καθυστέρηση των πληρωμών – Η G-Epsilon θα βρει αξιόπιστους ενοικιαστές για το διαμέρισμά σας πολύ γρήγορα.

Σοφία ΚαρπέτηΓερμανία

Κύριε Γιώργο και συνεργάτες σας καλησπερίζω, εύχομαι καλό χειμώνα πάντα με υγεία.Έλαβα τα συνημμένα και θέλω να σε ευχαριστήσω για την κατάληξη.
Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που βρέθηκε το γραφείο σου στο διάβα μου. Να είστε όλοι πάντα καλά.

Σωτήριος ΧατζηανέστηςΚύπρος